محققین سریلانکا طی انجام تحقیقات انجام شده به نتایج دست یافتند که علاقمندان به خوردن برنج را خوشحال خواهد کرد با این روش اسان می توانید با خیال راحت برنج را در وعده های غذایی تان بگنجانید این بار قبل از اضافه کردن برنج به داخل ابدر حال جوش کمی روغن نارگیل به ان اضافه کرده و سپس برنج را بریزید بعد از انجام مراحل پخت برنج را به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار داده و اجازه دهید خنک شود بااین روش طبخ و اماده سازی برنج تا 50 درصد کمتر از برنج عادی کالری خواهد داشت این مسئله چگونه اتفاق می افتد طی این فرایند نشاسته زود جذب و قابل هضم برنج به نوع دیر جذب تبدیل می شود
منبع مجله تناسب
بازدید کننده گرامی :
1- سایت ایران تمرین یک بانک اطلاعاتی است و فروشگاه نیست .
2- تنها راه ارتباطی ما با شما سایت و پیگیری مطالب در کانال تلگرام و پیج اینستاگرام است.
3- تمام محتویات سایت بر اساس قوانین فضای مجازی جمهوری اسلامی ایران است .