سازمان جهانی بهداشت و دارو ضمن اعلام این خبر که گوشت فراورده شده تقریبا 3 درصد از کل سرطان ها موجب می شود از ارتباط سرطان روده بزرگ مصرف این نوع گوشت خبر داد گوشت قرمز فر اوری شده تا 17 درصد احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد ماده شیمایی سرطان زا در گوشت فراوری شده نوع اهن گوشتی است که موجب سرطان روده بزرگ می شود ارتباط این ماده شیمیایی و سرطان در طریقه واکنش این باکتری در روده نسبت به فراوری های گوشتی است محققان افراد را نسبت به کاهش حداقلی مصرف سوسیس و کالباس جهت جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری ها سفارش کرده اند
منبع مجله تناسب
بازدید کننده گرامی :
1- سایت ایران تمرین یک بانک اطلاعاتی است و فروشگاه نیست .
2- تنها راه ارتباطی ما با شما سایت و پیگیری مطالب در کانال تلگرام و پیج اینستاگرام است.
3- تمام محتویات سایت بر اساس قوانین فضای مجازی جمهوری اسلامی ایران است .